celkem zajímavé já si stáhl už aktivovanou a mám uplně všechny aktualizace co zatim jsou až na nějaký jazyky to by zabíralo další 2GB zbytečně ale to je jedno chci říct že mě to i se všema aktualizacema jede OK i na webu MS mi to píše že je legální takže pochybuji že je to aktualizacema
zkuste toto
Při první aktualizaci se nainstaluje:
Nástroj pro ověření pravosti systému Windows (KB892130)
710 kB , méně než 1 minuta
Nástroj pro ověření pravosti systému Windows umožňuje ověřit pravost kopie systému Microsoft Windows. Nástroj ověří pravost instalace systému Windows kontrolou identifikačních údajů produktu Windows a stavem aktivace produktu
Po instalaci tohoto update, již doplněk "Windows Genuine Advantage Validation Tool" nelze zakázat, tak jak tomu šlo před 1.3. 2006.
V další následné aktualizaci se nainstaluje:
Nástroj Windows Genuine Advantage Notification (KB905474)
Velikost souboru ke stažení: 991 kB , méně než 1 minuta
Nástroj Windows Genuine Advantage Notification vás upozorní, není-li vaše kopie systému Windows pravá. Je-li shledáno, že váš systém není pravý, nástroj vám pomůže získat licencovanou kopii systému Windows.
Při této aktualizaci se aktualizuje knihovna "LegitCheckControl" a ve složce C:\WINDOWS\system32\ se objeví soubor "WgaTray.exe". Po této aktualizaci je třeba restartovat počítač.
No a nyní to začne. Před přihlášením do Windows se zobrazí upozornění, že používáte nelegální Windows a že se tato zpráva bude zobrazovat tak dlouho, dokud problém nevyřešíte.
Stačí však před ověřením pravosti přepsat knihovnu LegitCheckControl, verze knihovny 1.5.530.0 je stále funkční.
Aplikace pro odinstalování WGA upozornění k nalezení v sekci download na
- Kód: Vybrat vše
Pouze registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy ke stažení.